Bine v-am găsit! Azi vreau să vorbim despre luna iubirii și ce cadouri putem oferi.

Luna februarie este de ceva vreme, prin definiție, luna în care iubirea este celebrată. De toată lumea, pretutindeni. Ca și cum până atunci nu ar fi existat, în cea de-a doua lună din an, dragostea este scoasă la înaintare.

De ce este februarie luna iubirii? Pentru că unii sărbătoresc Valentine’s Day pe 14 februarie, alții Dragobetele pe 24 februarie.

Încă din antichitate, începutul primăverii era motivul unei sărbători consacrate iubirii din toate vremurile și le-a fost asociată imagini, simboluri și cuvinte.

De Valentine’s Day – ziua îndrăgostiților, sărbătoare de cultură americană a Sfântului Valentin, patronul îndrăgostiților, iubirea este împărtășită cât mai original și surprinzător pentru a dovedi sinceritatea. După Valentine’s Day, pe 24 februarie, îl celebrăm pe Dragobete – zi tradițională românească a tinereții și a iubirii.

În aceste clipe florile, felicitările, cadourile, inimioarele de pluș atrag pe cei care caută modul cel mai potrivit să spună: Te iubesc!

Ce flori să iau?  Este întrebarea care și-o pun bărbații în fiecare an, iar răspunsul nu este deloc simplu. Buchetele de flori sunt o idee bună, chiar și pentru cei fără inspirație.

Da, dar vine altă întrebare: care sunt cele mai potrivite flori? Trebuie să știm că fiecare floare are un mesaj anume.

Deci dacă și tu ești în căutarea darului perfect pentru partenera ta, atunci o florărie online îți va fi de mare ajutor! Femeile adoră florile, așa că nu ai cum să dai greș cu acest cadou. În plus, florile au multe semnificații, așa că, prin intermediul lor, îi vei putea transmite femeii de care te-ai îndrăgostit toate sentimentele pe care i le porți. 

Dar cea mai frumoasă idee e un buchet de trandafiri. Și cum bărbații sunt foarte ocupați, pot apela la o florărie online să comande buchetul dorit.

Florăria Amazon are o gamă variată de flori online, oferta lor incluzând buchete de flori pentru diverse ocazii, flori în cutie, buchete de trandafiri, aranjamente florale și chiar flori în ghiveci.

În luna iubirii, arată-i că o iubești și comandă aceste flori online!

Iată câteva avantaje pe care ți le oferă o florărie online:

- oferte speciale la cele mai căutate sortimente de flori;

 livrare flori la domiciu in peste 70 de orase din Romania;

livrare în numai 3-4 ore de la confirmarea comenzii;

- transportul în siguranță al florilor;

- felicitare cadou pe care poți scrie un mesaj de dragoste;

- mai multe modalități de plată;

- o gamă variată de flori din care poți alege. 

Achiziționează flori online de pe floraria-amazon.ro și fă-i jumătății tale surprize pe care să le țină minte toată viața!

Să nu uităm că dragostea se poate exprima oricând și sub orice formă, dar în aceste zile speciale când se sărbătorește iubirea, prietenia, dragostea, oamenii demonstrează parcă mai profund afecțiunea față de persoana iubită.

Personal cred și simt că iubirea trebuie sărbătorită în fiecare zi a vieții noastre!

În luna iubirii eu aleg să ofer iubire prin gesturi, cuvinte și zambete, la fel cum o fac în fiecare zi din an.

Iubiți-vă mult în fiecare zi!