Ingrediente:
500 gr creveti
500 gr cocktail fructe de mare
3 linguri pastă de roșii
4 linguri ulei masline
1 ceapă mică
4 căței usturoi
sare
pătrunjel
Mod de preparare:
Creveții și fructele de mare au fost congelate. După ce le
dezghețăm, le spălăm și le scurgem bine, ca să eliminăm apa. Încingem uleiul de
măsline apoi adăugăm fructele.
Le lăsăm la călit căteva minute, până creveții devin roz.
Scoatem fructele deoparte și adăugăm în uleiul rămas ceapa și
usturoiul, tocate mărunt. Le lăsăm până când se înmoaie ușor.
Adăugăm pasta de roșii, sare și lăsăm sa fiarba circa 5
minute.
Adăugăm fructele de mare în sos și le lăsăm circa un minut,
ca să absoarbă sosul și să se întrepătrundă gusturile.
Dăm deoparte și adăugam pătrunjel verde, tocat mărunt. Eu am avut
numai uscat.
0 Comments
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!