Ne plac foarte mult fructele de mare și azi am fruct să le încercăm în sos de roșii.

Ingrediente:

500 gr creveti

500 gr cocktail fructe de mare

3 linguri pastă de roșii

4 linguri ulei masline

1 ceapă mică

4 căței usturoi

sare

pătrunjel

 

Mod de preparare:

Creveții și fructele de mare au fost congelate. După ce le dezghețăm, le spălăm și le scurgem bine, ca să eliminăm apa. Încingem uleiul de măsline apoi adăugăm fructele.

Le lăsăm la călit căteva minute, până creveții devin roz.

Scoatem fructele deoparte și adăugăm în uleiul rămas ceapa și usturoiul, tocate mărunt. Le lăsăm până când se înmoaie ușor.

Adăugăm pasta de roșii, sare și lăsăm sa fiarba circa 5 minute.

Adăugăm fructele de mare în sos și le lăsăm circa un minut, ca să absoarbă sosul și să se întrepătrundă gusturile.

Dăm deoparte și adăugam pătrunjel verde, tocat mărunt. Eu am avut numai uscat.




Dacă vă plac rețetele mele, mă puteți urmări și pe

Facebook Instagram și Youtube  :

De asemenea, dacă ți-a plăcut rețeta, apreciez dacă o distribui. Iar dacă o pregătești și tu, anunță-mă și pe mine. Poți folosi @cu_lili_in_bucatarie pe Instagram, @CuLiliinbucatarie pe Facebook   și așa voi afla și eu că te-ai bucurat de o rețetă de a mea.