Căutați un aperitiv ușor de preparat? L-ați găsit! Această rețetă necesită puține ingrediente, are dificultate scăzută și e deja una din favoritele mele!

 Ingrediente:

 2 felii de paine

4-5 ciuperci proaspete

crema de branza

ulei cu piper Ulei Zorian zorian

sare, piper

Mod de preparare:

Pregătim câteva felii de pâine, cam câte bruschete ne dorim.

Feliile de pâine se stropesc cu câteva picaturi de @uleiZorian și se prăjesc pe tigaie sau se coc în cuptor.

Ciupercile se taie  și se călesc într-o tigaie cu puțin ulei. Se condimentează cu sare și piper, și se prăjesc timp de câteva minute.

Ungem feliile de pâine cu crema de brânză și așezăm frumos ciupercile peste brânză. Presărăm sare, piper  și le servim cu plăcere.




Dacă vă plac rețetele mele, mă puteți urmări și pe

Facebook Instagram și Youtube  :

De asemenea, dacă ți-a plăcut rețeta, apreciez dacă o distribui. Iar dacă o pregătești și tu, anunță-mă și pe mine. Poți folosi @cu_lili_in_bucatarie pe Instagram, @CuLiliinbucatarie pe Facebook   și așa voi afla și eu că te-ai bucurat de o rețetă de a mea.