Pentru că se apropie Paștele m-am gândit să vă prezint câteva rețeta care se pot face pentru masa de sărbătoare, masa de Paști.

Rulada de porc cu cârnaț de curcan - este propunerea mea pentru Masa de Paște în familie!

Vă propun un preparat special, care arată foarte apetisant care e foarte simplu de pregătit, cu ingrediente pe care le găsim în orice magazin!

În prepararea rețetei de azi am folosit carne de porc, dar puteți folosi orice fel de carne și cârnați de curcan de la www.victoria-meathouse.com. Victoria-Meathouse este o afacere de familie care a început acum aproximativ 31 de ani când bucuroși fiind de cererea foarte mare și entuziasmul oamenilor pentru acest produs, au înființat o carmangerie, unde produsele sunt fără conservanți, coloranți sau arome artificiale. Întâia generație de producători iscusiți de virșli de Sălaș din istoria companiei au folosit rețeta pe care o știau de la bunicii lor, iar astăzi, după trei decenii, meșteșugul merge mai departe prin intermediul celei de-a treia generații. Și uite așa ne putem bucura de minunatele produse care vin direct din Țara Hațegului, din Sălașu de Jos.

Ingrediente:

1 bucată de mușchi de porc

1 cârnaț de curcan

câteva frunze de năsturel

1 ardeu roșu

Sare, piper

Mod de preparare:

Mușchiul de porc se taie, cu un cuțit bine ascuțit, într-o fâșie. Se bate cu un ciocan pentru carne și se condimentează cu sare și piper. Se pun frunzele de năsturel și ardeiul tăiat fâșii. În loc de năsturel puteți folosi spanac, leurdă, măcris. Apoi se pune cârnațul de curcan și se rulează. Se leagă cu sfoară. Se pune înfășoară în folie de aluminiu și se bagă în cuptorul preîncălzit. Se ține la cuptor o oră la 1800, după care se scoate și desfacem folia, ungem cu puțin ulei carnea și o mai băgă 20 minute sau până se rumenește.

 Se poate servi ca și aperitiv sau alături de o garnitură preferată. Noi am pus și câțiva cartofi la cuptor.

Poftă Bună!






Dacă vă plac rețetele mele, mă puteți urmări și pe

Facebook Instagram și Youtube  :

De asemenea, dacă ți-a plăcut rețeta, apreciez dacă o distribui. Iar dacă o pregătești și tu, anunță-mă și pe mine. Poți folosi @cu_lili_in_bucatarie pe Instagram, @CuLiliinbucatarie pe Facebook   și așa voi afla și eu că te-ai bucurat de o rețetă de a mea.