Pentru că se apropie Paștele m-am gândit să vă prezint câteva
rețeta care se pot face pentru masa de sărbătoare, masa de Paști.
Rulada de porc cu cârnaț de curcan - este propunerea mea
pentru Masa de Paște în familie!
Vă propun un preparat special, care arată foarte
apetisant care e foarte simplu de pregătit, cu ingrediente pe care le găsim în
orice magazin!
În prepararea rețetei de azi am folosit carne de porc,
dar puteți folosi orice fel de carne și cârnați de curcan de la www.victoria-meathouse.com. Victoria-Meathouse
este o afacere de familie care a început acum aproximativ 31 de ani când bucuroși
fiind de cererea foarte mare și entuziasmul oamenilor pentru acest produs, au
înființat o carmangerie, unde produsele sunt fără conservanți, coloranți sau
arome artificiale. Întâia generație de producători iscusiți de virșli de Sălaș
din istoria companiei au folosit rețeta pe care o știau de la bunicii lor, iar
astăzi, după trei decenii, meșteșugul merge mai departe prin intermediul celei
de-a treia generații. Și uite așa ne putem bucura de minunatele produse care
vin direct din Țara Hațegului, din Sălașu de Jos.
Ingrediente:
1 bucată de mușchi de porc
câteva frunze de năsturel
1 ardeu roșu
Sare, piper
Mod de preparare:
Mușchiul de porc se taie, cu un cuțit bine ascuțit, într-o
fâșie. Se bate cu un ciocan pentru carne și se condimentează cu sare și piper.
Se pun frunzele de năsturel și ardeiul tăiat fâșii. În loc de năsturel puteți
folosi spanac, leurdă, măcris. Apoi se pune cârnațul de curcan și se rulează. Se leagă cu
sfoară. Se pune înfășoară în folie de aluminiu și se bagă în cuptorul preîncălzit.
Se ține la cuptor o oră la 1800, după care se scoate și desfacem
folia, ungem cu puțin ulei carnea și o mai băgă 20 minute sau până se
rumenește.
Poftă Bună!
0 Comments
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!