Bună ziua dragii mei. Astăzi am pregătit un Mic dejun englezesc (English Breakfast).

Dacă o să serviți astfel micul dejun, sigur o să vă țină sătui până seara. Îl puteți pregăti într-o zi specială sau într-o dimineață în care doriți să vă alintați. Sper să vă placă rețeta de astăzi și să o pregătiți cu plăcere. Vă doresc să aveți în continuare o zi cât mai gustoasă și poftă bună!

Ingrediente:

Pentru 4 persoane:

4 buc. cârnăciori virșli

2 buc. cârnaț de curcan

4 ouă

6 buc. piept de porc sau bacon

O conserve fasole roșie

O ceapă

5-6  ciuperci

Ulei

Sare, piper

Baby spanac si rucola

 

Mod de preparare:

Fierbem carnații. Prăjim fără ulei pieptul de porc (baconul), pe ambele părți, până devine auriu. Tăiem ciupercile și le prăjim și pe ele, cu puțină sare și piper. Separat călim ceapa tăiată până se rumenește ușor, apoi fasolea, sare și piper după gust, un pahar cu apă și lăsăm să fiarbă până scade, vreo 10-15 minute. Cu toate că e fasole din conserve, mie îmi place să o mai fierb puțin, mai ales fasolea roșie.

Ouăle le prăjim  așa încât gălbenușul să rămână moale. Cine vrea le poate face poșate.

Aranjăm preparatele pe platou, împreună cu verdeața (rucola si baby spanac) stropită cu oțet balsamic și îl servim celor dragi cu o ceașcă cu ceai!

Vă doresc poftă bună!!!





  Dacă vă plac rețetele mele, mă puteți urmări și pe

Facebook Instagram și Youtube 

De asemenea, dacă ți-a plăcut rețeta, apreciez dacă o distribui. Iar dacă o pregătești și tu, anunță-mă și pe mine. Poți folosi @cu_lili_in_bucatarie pe Instagram, @CuLiliinbucatarie pe Facebook   și așa voi afla și eu că te-ai bucurat de o rețetă de a mea.