Bună ziua
dragii mei. Astăzi am pregătit un Mic dejun englezesc (English Breakfast).
Dacă o să
serviți astfel micul dejun, sigur o să
vă țină sătui până seara. Îl puteți pregăti într-o zi specială sau într-o
dimineață în care doriți să vă alintați. Sper să vă placă rețeta de astăzi și
să o pregătiți cu plăcere. Vă doresc să aveți în continuare o zi cât mai
gustoasă și poftă bună!
Ingrediente:
Pentru 4
persoane:
4 buc. cârnăciori virșli
2 buc.
cârnaț de curcan
4 ouă
6 buc. piept
de porc sau bacon
O conserve
fasole roșie
O ceapă
5-6 ciuperci
Ulei
Sare,
piper
Baby spanac
si rucola
Mod de
preparare:
Fierbem
carnații. Prăjim fără ulei pieptul de porc (baconul), pe ambele părți, până
devine auriu. Tăiem ciupercile și le prăjim și pe ele, cu puțină sare și piper.
Separat
călim ceapa tăiată până se rumenește ușor, apoi fasolea, sare și piper după
gust, un pahar cu apă și lăsăm să fiarbă până scade, vreo 10-15 minute. Cu
toate că e fasole din conserve, mie îmi place să o mai fierb puțin, mai ales
fasolea roșie.
Ouăle le
prăjim așa încât gălbenușul să rămână
moale. Cine vrea le poate face poșate.
Aranjăm
preparatele pe platou, împreună cu verdeața (rucola si baby spanac) stropită cu
oțet balsamic și îl servim celor dragi cu o ceașcă cu ceai!
Vă doresc
poftă bună!!!
0 Comments
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!