Ingrediente:
-3-4 pulpe de pui dezosate
-250 gr. ciuperci (eu am avut câteva prin frigider
#denearuncat)
-200 ml smântână dulce
-150 ml vin alb fără alcool
-3 căței de usturoi
-sare, piper
-pătrunjel, busuioc
-1 lingură parmezan
-unt
Mod de preparare:
Prăjesc pulpele în puțin unt cu ulei de măsline.
Apoi le-am scos și le-am ținut la cald cât am făcut sosul.
Am tăiat ciupercile felii și le-am pus în aceeași tigaie cu încă puțin
unt, cca. 10 grame.
Am lăsat să se călească puțin și apoi le-am scos și pe ele.
Tot în aceeași tigaie am pus 3 căței de usturoi dați pe
răzătoarea mică și 150 ml vin alb fără alcool.
Am adăugat și sare, piper și 200 ml smântână dulce de gătit.
Am lăsat câteva minute să se reducă puțin sosul, am adăugat înapoi
ciupercile și puiul.
Și o lingură de parmezan.
Am pus capac să se gătească bine puiul și să contopească
aromele frumos, câteva minute.
Am adăugat pătrunjel și busuioc proaspăt și am oprit focul.
A fost bun de tot.
Puneți lângă o mămăliguță, un orez basmati fiert sau un
piure de cartofi.
Poftă Bună!
0 Comments
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!