Ingrediente:

-3-4 pulpe de pui dezosate

-250 gr. ciuperci (eu am avut câteva prin frigider #denearuncat)

-200 ml smântână dulce

-150 ml vin alb fără alcool

-3 căței de usturoi

-ulei de măsline

-sare, piper

-pătrunjel, busuioc

-1 lingură parmezan

-unt

Mod de preparare:

Prăjesc pulpele în puțin unt cu ulei de măsline.

Apoi le-am scos și le-am ținut la cald cât am făcut sosul.

Am tăiat ciupercile felii  și le-am pus în aceeași tigaie cu încă puțin unt, cca. 10 grame.

Am lăsat să se călească puțin și apoi le-am scos și pe ele.

Tot în aceeași tigaie am pus 3 căței de usturoi dați pe răzătoarea mică și 150 ml vin alb fără alcool.

Am adăugat și sare, piper și 200 ml smântână dulce de gătit.

Am lăsat câteva minute să se reducă puțin sosul, am adăugat înapoi ciupercile și puiul.

Și o lingură de parmezan.

Am pus capac să se gătească bine puiul și să contopească aromele frumos, câteva minute.

Am adăugat pătrunjel și busuioc proaspăt și am oprit focul.

A fost bun de tot.

Puneți lângă  o mămăliguță, un orez basmati fiert sau un piure de cartofi.

 Poftă Bună!







Dacă vă plac rețetele mele, mă puteți urmări și pe

Facebook Instagram și Youtube 

De asemenea, dacă ți-a plăcut rețeta, apreciez dacă o distribui. Iar dacă o pregătești și tu, anunță-mă și pe mine. Poți folosi @cu_lili_in_bucatarie pe Instagram, @CuLiliinbucatarie pe Facebook   și așa voi afla și eu că te-ai bucurat de o rețetă de a mea.