Să gătim împreună continuă. Azi gazda noastră este Mirela, la Pensiunea Valea Brazilor.

Am gătit împreună ca la mama acasă, rețete tradiționale, ce făceau bunicile din aceea zonă. Am încercat să reproducem, meniul unei zile de duminică: supă de găină grasă, cu tăiței de casă, carne pane cu sos de mere, iar ca desert o să avem o plăcintă crișenească și una moțească, învârtită și trântită în cuptor.

Pensiunea Valea Brazilor dorește sa răspândească din nou în țară ideea bine întemeiată a moților primitori. Această pensiune  este un punct gastronomic local, iar gazdele, Mirela și Claudiu, ne oferă, dincolo de un loc de cazare, o atmosfera armonioasă și caldă, de care ne amintim cu drag.

Pensiunea se află în centrul stațiunii turistice Arieșeni și este ideală pentru iubitorii muntelui și a tradițiilor din Țara Moților.  Pensiunea se găsește la 400 de metri de centru comunei (primaria Arieșeni) spre Vârtop.


Dacă vă plac rețetele mele, mă puteți urmări și pe

Facebook Instagram și Youtube 

De asemenea, dacă ți-a plăcut rețeta, apreciez dacă o distribui. Iar dacă o pregătești și tu, anunță-mă și pe mine. Poți folosi @cu_lili_in_bucatarie pe Instagram, @CuLiliinbucatarie pe Facebook   și așa voi afla și eu că te-ai bucurat de o rețetă de a mea.