Tocăniță poloneză
- 4 cartofi mijlocii
- 2-3 morcovi
- 3-4 fire de cârnăciori subțiri
- o ceapă
- un tub de brânza topită cu verdeață
- pătrunjel tocat
- sare, piper
Am tăiat cârnăciorii în felii, cartofii cubulețe, morcovii rondele și ceapa mărunt.
Într-o cratiță maricică, am pus la călit ceapa. Am adăugat și legumele. Pe lângă cartofi, morcovi și ceapă am adăugat și o mână de bureți gălbiori. Le călim așa 2-3 minute. Adăugăm peste ele apă cât să le acopere. Punem și sare. Le lăsăm la fiert până sunt fierte de jumătate si adăugăm cârnăciorii. Lăsăm să fiarbă până cand sunt fierți și cârnăciorii. Acum vine finalul grandios: se adaugă brânza topită, se amestecă bine până când brânza se încorporează bine în tocăniță. La final punem patrunjelul.
- 2-3 morcovi
- 3-4 fire de cârnăciori subțiri
- o ceapă
- un tub de brânza topită cu verdeață
- pătrunjel tocat
- sare, piper
Am tăiat cârnăciorii în felii, cartofii cubulețe, morcovii rondele și ceapa mărunt.
Într-o cratiță maricică, am pus la călit ceapa. Am adăugat și legumele. Pe lângă cartofi, morcovi și ceapă am adăugat și o mână de bureți gălbiori. Le călim așa 2-3 minute. Adăugăm peste ele apă cât să le acopere. Punem și sare. Le lăsăm la fiert până sunt fierte de jumătate si adăugăm cârnăciorii. Lăsăm să fiarbă până cand sunt fierți și cârnăciorii. Acum vine finalul grandios: se adaugă brânza topită, se amestecă bine până când brânza se încorporează bine în tocăniță. La final punem patrunjelul.
Vă doresc poftă bună!
Dacă vă plac rețetele mele, mă puteți urmări și pe
0 Comments
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!