Am folosit așa:
- 4 cartofi mijlocii
- 2-3 morcovi
- 3-4 fire de cârnăciori subțiri
- o ceapă
- un tub de brânza topită cu verdeață
- pătrunjel tocat
- sare, piper
Am tăiat cârnăciorii în felii,  cartofii  cubulețe, morcovii rondele și ceapa mărunt.
Într-o cratiță maricică, am pus la călit ceapa. Am adăugat și legumele. Pe lângă cartofi, morcovi și ceapă am adăugat și o mână de bureți gălbiori. Le călim așa 2-3 minute. Adăugăm peste ele apă cât să le acopere. Punem și sare. Le lăsăm la fiert până sunt fierte de jumătate si adăugăm cârnăciorii. Lăsăm să fiarbă până cand sunt fierți și cârnăciorii. Acum vine finalul grandios: se adaugă brânza topită, se amestecă bine până când brânza se încorporează bine în tocăniță. La final punem  patrunjelul.
Vă doresc poftă bună! 


Dacă vă plac rețetele mele, mă puteți urmări și pe

Facebook Instagram și Youtube 

De asemenea, dacă ți-a plăcut rețeta, apreciez dacă o distribui. Iar dacă o pregătești și tu, anunță-mă și pe mine. Poți folosi @cu_lili_in_bucatarie pe Instagram, @CuLiliinbucatarie pe Facebook   și așa voi afla și eu că te-ai bucurat de o rețetă de a mea.