Iata o noua luna in care " Bucatarul curajos " ne provoaca. Acest proiect a fost inceput de Ana Maria. Reteta de mancare ne este propusa de Mihaela . Pe blogul ei "Hai sa gatim cu Mishu" o sa gasiti retete foarte bune si gustoase, neaparat sa il vizitati.
Un pic am modificat reteta adaugand cus cus in loc de bulgur.

Ingrediente:
·                                 3 legaturi patrunjel verde
·                                 3 rosii
·                                 1.5 legaturi ceapa verde
·                                 100g cus - cus
·                                 1crenguta menta verde sau o lingura de menta uscata
·                                 sucul de la 1 lamaie mai mare
·                                 50ml ulei de masline
·                                 sare
·                                 piper

Mod de preparare:

     Fierbem cuscusul dupa indicatiile de pe ambalaj.
    Taiem partunjelul foarte fin si il punem in bolul de salata.
    Peste el punem ceapa verde, tocata fin si rosiile taiate cubulete dar nu inainte de a indeparta     semintele.
    Tocam si menta fin si o presaram peste salata.
    Adaugam  cuscusul ,sucul de lamaie, sare, piper si uleiul de masline.
    Amestecam bine si servim aceasta minunata salata.
    Am servit salata cu o pita greceasca.

Pofta buna!!!!