Tigania carne de porc la tigaie

 



De fiecare data dupa ce facem mancarea, trebuie sa curatim petele de grasime ce raman uneori pe aragaz. Cu dregresantul  Arag  de la prietenii nostrii Asevi murdaria va fi indepartata repede si fara efort.

Sunteti de acord ca au cele mai bune produse?

Daca doriti si voi produse Asevi, plasati o comanda pe www.asevi.ro introducand codul promotional ‘culiliinbucatarie’ si primiti 15% reducere de fiecare data!

Pentru ca Busu ne spune ca mai sunt zile calduroase ma gandesc sa plec intr-o minivacanta. Destinatia o sa o aleg cu  Cocktail Holidays si desigur ca nu o sa uit cele 6 lucruri folositoare despre care va ziceam in alta postare.

Daca in Kaufland, Mega Image, Cora, Metro, La Doi Pasi, Economat si in magazinele de cartier sunt listate abia cateva produse, pe magazinul online sunt listate 120!

Alte retete cu carne de porc gasiti mai jos daca dati clic pe imagini.

 


Cu gandul la minivacanta am facut azi o reteta traditionala greceasca care se face in special de Craciun si in zilele reci de iarna si  poarta numele de  

Tigania- carne de porc la tigaie

Ingrediente:

1 kg de carne de porc

50 gr de ulei de masline ( se poate si ulei de floarea soarelui)

1 pahar de vin rosu sau alb dupa preferinta

sare, piper, oregano dupa preferinta

Mod de preparare:

Taiem carnea in bucati mici si o prajim pe toate partile cateva minute in ulei incins. O stingem cu vin si lasam sa fiarba putin ca sa se evaporeze alcoolul. 

Adaugam sare, piper, oregano dupa preferinta, apa cat sa o acopere si o lasam sa fiarba la foc incet. pana se inmoaie si se termina apa. Dupa ce apa a scazut, o lasam sa se prajeasca in uleiul ei, amestecand din cand in cand ca sa nu se prinda.

Am servit alaturi de cartofi pai si un sos de gogonele.











13 Comments

  1. Un preparat pe gustul sotului meu, ii voi arata reteta ta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Arata tare delicios!
    Produsele de la Asevi le folosesc si eu pentru grasimi si pentru curatarea bucatariei in general.
    Am chiar si pentru vase o solutie cu mar de la ei. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred că aș putea mănânc zilnic cartofi prăjiți :)))
    Nu consum nimic de origine animală, iar acum că văd diferența, îmi dau seama că mă simțeam groaznic în trecut după ce consumam carne. Credeam că e normal să mă simt mereu plină și obosită.
    Variantele din soia și seitan îmi plac mult și sunt mult mai ușoare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt deliciosiii. Pe astia, i-am fiert 3 minute, i-am scos in apa rece si apoi la scurs si prajit.

      Ștergere
  4. nu pot spune ca sunt mare fan carne de porc. poate mai mult tocata, si atunci un mix cu cea de vita. in rest, doar carne de pui mai mananc

    RăspundețiȘtergere
  5. Folosesc și eu produsele de la Asevi, sunt foarte bune. Mâncarea arată bine. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce gustos ! Iar cat despre produsele de curatat sunt foarte multumita ! Multumesc pentru recomandare ! 😘

    RăspundețiȘtergere
  7. Arată tare bine farfuria ta. Și nouă ne place carnea de porc făcută așa. Cartofii mi se par cea mai bună garnitură, indiferent de felul principal.

    RăspundețiȘtergere
  8. Mi-ai facut pofta de carne de porc la tigaie. :D Cred ca fac si eu zilele astea.

    RăspundețiȘtergere
  9. O reteta absolut delicioasa. Iubesc carnea de porc si cred ca merge perfect in combinatia asta

    RăspundețiȘtergere

Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!

Follow Me On Instagram