De fiecare data dupa ce facem mancarea, trebuie sa curatim petele de grasime ce raman uneori pe aragaz. Cu dregresantul  Arag  de la prietenii nostrii Asevi murdaria va fi indepartata repede si fara efort.

Sunteti de acord ca au cele mai bune produse?

Daca doriti si voi produse Asevi, plasati o comanda pe www.asevi.ro introducand codul promotional ‘culiliinbucatarie’ si primiti 15% reducere de fiecare data!

Pentru ca Busu ne spune ca mai sunt zile calduroase ma gandesc sa plec intr-o minivacanta. Destinatia o sa o aleg cu  Cocktail Holidays si desigur ca nu o sa uit cele 6 lucruri folositoare despre care va ziceam in alta postare.

Daca in Kaufland, Mega Image, Cora, Metro, La Doi Pasi, Economat si in magazinele de cartier sunt listate abia cateva produse, pe magazinul online sunt listate 120!

Alte retete cu carne de porc gasiti mai jos daca dati clic pe imagini.

 


Cu gandul la minivacanta am facut azi o reteta traditionala greceasca care se face in special de Craciun si in zilele reci de iarna si  poarta numele de  

Tigania- carne de porc la tigaie

Ingrediente:

1 kg de carne de porc

50 gr de ulei de masline ( se poate si ulei de floarea soarelui)

1 pahar de vin rosu sau alb dupa preferinta

sare, piper, oregano dupa preferinta

Mod de preparare:

Taiem carnea in bucati mici si o prajim pe toate partile cateva minute in ulei incins. O stingem cu vin si lasam sa fiarba putin ca sa se evaporeze alcoolul. 

Adaugam sare, piper, oregano dupa preferinta, apa cat sa o acopere si o lasam sa fiarba la foc incet. pana se inmoaie si se termina apa. Dupa ce apa a scazut, o lasam sa se prajeasca in uleiul ei, amestecand din cand in cand ca sa nu se prinda.

Am servit alaturi de cartofi pai si un sos de gogonele.