Păstrăv prăjit

 


Ingrediente:

• 4 fileuri de păstrăv (cod, , doradă)

• 2 ouă

• 3 linguri de făină albă 

• 3 linguri de făină de mălai 

• Sare și piper după gust

• 1 linguriță boia dulce (opțional)

• Ulei pentru prăjit

Pentru maioneză:

•  150 ml lapte

• 300 ml ulei

• 3 căței de usturoi

• 1 lingura mustar

• 1 lingurita otet sau 2-3 linguri suc de lamaie

• sare dupa gust

Mod de preparare:

• Pregătirea peștelui: Condimentează fileurile de pește cu sare și piper.

• Pregătirea paneului: Într-un bol, bate ouăle. Într-o farfurie separată, pune făina. Treci fiecare bucată de pește mai întâi prin făină, apoi prin oul bătut.

• Prăjirea: Într-o tigaie încinsă cu ulei, prăjește fileurile de pește până devin aurii și crocante, aproximativ 3-4 minute pe fiecare parte.

• Sosul maioneză: Amestecăm toate ingredientele și mixăm cu blenderul vertical până obținem o maioneză 

 Servește peștele prăjit alături de sosul cremos, presărat cu puțină boia.

Poftă bună!

Dacă vă plac rețetele mele, mă puteți urmări și pe

Facebook Instagram și Youtube 

De asemenea, dacă ți-a plăcut rețeta, apreciez dacă o distribui. Iar dacă o pregătești și tu, anunță-mă și pe mine. Poți folosi @lili_in_bucatarie_si_calatorii pe Instagram, @CuLiliinbucatarie pe Facebook   și așa voi afla și eu că te-ai bucurat de o rețetă de a mea.

0 Comments

Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!

Follow Me On Instagram