Chec aperitiv

 


Calitatea produselor PIK din gama Panona de la Perutnina Romania, este rezultatul îndelungatei experiențe și păstrării rețetelor tradiționale, în care specialișstii PIK au investit toată pasiunea și talentul lor. În România, PIK VRBOVEC comercializează sub brandul Panona, salamuri crud uscate de porc și vită de cea mai înaltă calitate.

Fabricate după o rețetă tradițională franceză, lactatele La Colline sunt produse premium obținute din lapte de capră, fermenți lactici, cheag și sare de mare cărora li se adaugă, în rețete rafinate, condimente sau trufe atent selecționate.

Astăzi La Colline și Panona au făcut echipă bună și a ieșit ceva delicios.

INGREDIENTE

Blat:

4 oua mari

1 cană făină

1 praf de copt

3 linguri ulei

1/2 rulou  mix cu fenugreek La Colline

1 ardeu roșu

Crema de brânză:

1 rulou mix cu fenugreek La Colline

1 ruloumix La Colline

½ pachet unt

mărar

Pentru ornat:

6 felii salam Rustika cu mucegai nobil Panona

6 felii salam Turist Panona

6 felii salam Paprika Panona

6 felii salam Panona

platou party La Colline

MOD DE PREPARARE

Blat:

Ouale se mixeaza până devin spumă. Se adaugă uleiul, puțin câte puțin, se încorporează făina amestecată cu praful de copt, apoi se adaugă ardeiul taiat cubulețe si brânza feliată.

Se omogenizează toate ingredientele și se toarnă în forma de silicon, în  tava cu hârtie de copt.  Se coace la foc mediu până se rumenește ușor la suprafață și se testează cu o scobitoare.

Crema de brânză:

Rulourile de brânză se mixează bine cu untul moale, până se obține o cremă omogenă. La final adăugam mărar tăiat mărunt.

 Asamblare și  ornare:

Checul îl tăiem în două și îl umplem cu ¾ din crema de brânză. Restul cremei o punem deasupra și decorum după bunul plac și imaginația fiecăruia, cu felii de salam PIK si monede de brânză.

Poftă bună!






















15 Comments

  1. Pare foarte delicios și arată bine. 😋

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce apetisant arată! Ar avea un mare succes la mesele festive din familie.

    RăspundețiȘtergere
  3. My, God! Arata extrem de apetisant! Trebuie sa îl fac și eu! Yummy!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce usor e de facut si arata senzational! Mi-ai dat o idee excelenta

    RăspundețiȘtergere
  5. ce bine arata! chiar daca nu l-as decora, as merge pe partea de branza clar!

    RăspundețiȘtergere
  6. Am si eu o reteta de asa ceva dar nu asa de bogat ca si checul tau!

    RăspundețiȘtergere
  7. Mi-ai dat o idee buna pentru seara asta. Arata super checul.

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte bine arată checul. Trebuie să îl încerc și eu.

    RăspundețiȘtergere
  9. Mulțumesc frumos pentru rețetă. Arata tare bine.

    RăspundețiȘtergere
  10. Arata delicios! Si noi apleam la astfel de aperitive si sunt mereu apreciate!

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce idee buna, in felul acesta nu am făcut chec apertiv niciodată 😍

    Simona Tucu

    RăspundețiȘtergere
  12. Arată foarte bine, o sa încerc și eu rețeta.😊

    RăspundețiȘtergere
  13. Mi-ai facut pofta de un chec sarac, cred ca a trecut o jumatate de an de cand l-am facut pe ultimul. Si acum am ceva in plus, un super -cuptor.

    RăspundețiȘtergere
  14. Arata tare bine. N-am mai facut de foarte mult timp un chec aperitiv

    RăspundețiȘtergere

Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!

Follow Me On Instagram