Calitatea
produselor PIK din gama Panona de la Perutnina Romania, este rezultatul îndelungatei
experiențe și păstrării rețetelor tradiționale, în care specialișstii PIK au
investit toată pasiunea și talentul lor. În România, PIK VRBOVEC comercializează
sub brandul Panona, salamuri crud uscate de porc și vită de cea mai înaltă
calitate.
Fabricate
după o rețetă tradițională franceză, lactatele La Colline sunt produse premium
obținute din lapte de capră, fermenți lactici, cheag și sare de mare cărora li
se adaugă, în rețete rafinate, condimente sau trufe atent selecționate.
Astăzi La
Colline și Panona au făcut echipă bună și a ieșit ceva delicios.
INGREDIENTE
Blat:
4 oua
mari
1 cană făină
1 praf de
copt
3 linguri
ulei
1/2
rulou mix cu
fenugreek La Colline
1 ardeu
roșu
1 rulou mix cu fenugreek La Colline
1 ruloumix La Colline
½ pachet
unt
mărar
Pentru
ornat:
6 felii salam Rustika cu
mucegai nobil Panona
6 felii
salam Turist Panona
6 felii
salam Paprika Panona
6 felii
salam Panona
platou party La Colline
MOD DE
PREPARARE
Blat:
Ouale se
mixeaza până devin spumă. Se adaugă uleiul, puțin câte puțin, se încorporează făina
amestecată cu praful de copt, apoi se adaugă ardeiul taiat cubulețe si brânza
feliată.
Se
omogenizează toate ingredientele și se toarnă în forma de silicon, în tava cu hârtie de copt. Se coace la foc mediu până se rumenește ușor
la suprafață și se testează cu o scobitoare.
Crema de
brânză:
Rulourile
de brânză se mixează bine cu untul moale, până se obține o cremă omogenă. La
final adăugam mărar tăiat mărunt.
Checul îl
tăiem în două și îl umplem cu ¾ din crema de brânză. Restul cremei o punem
deasupra și decorum după bunul plac și imaginația fiecăruia, cu felii de salam
PIK si monede de brânză.
Poftă
bună!
15 Comments
Pare foarte delicios și arată bine. 😋
RăspundețiȘtergereCe apetisant arată! Ar avea un mare succes la mesele festive din familie.
RăspundețiȘtergereMy, God! Arata extrem de apetisant! Trebuie sa îl fac și eu! Yummy!
RăspundețiȘtergereCe usor e de facut si arata senzational! Mi-ai dat o idee excelenta
RăspundețiȘtergerece bine arata! chiar daca nu l-as decora, as merge pe partea de branza clar!
RăspundețiȘtergereAm si eu o reteta de asa ceva dar nu asa de bogat ca si checul tau!
RăspundețiȘtergereMi-ai dat o idee buna pentru seara asta. Arata super checul.
RăspundețiȘtergereFoarte bine arată checul. Trebuie să îl încerc și eu.
RăspundețiȘtergereCat de bine arata!
RăspundețiȘtergereMulțumesc frumos pentru rețetă. Arata tare bine.
RăspundețiȘtergereArata delicios! Si noi apleam la astfel de aperitive si sunt mereu apreciate!
RăspundețiȘtergereCe idee buna, in felul acesta nu am făcut chec apertiv niciodată 😍
RăspundețiȘtergereSimona Tucu
Arată foarte bine, o sa încerc și eu rețeta.😊
RăspundețiȘtergereMi-ai facut pofta de un chec sarac, cred ca a trecut o jumatate de an de cand l-am facut pe ultimul. Si acum am ceva in plus, un super -cuptor.
RăspundețiȘtergereArata tare bine. N-am mai facut de foarte mult timp un chec aperitiv
RăspundețiȘtergereMulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!