Calitatea produselor PIK din gama Panona de la Perutnina Romania, este rezultatul îndelungatei experiențe și păstrării rețetelor tradiționale, în care specialișstii PIK au investit toată pasiunea și talentul lor. În România, PIK VRBOVEC comercializează sub brandul Panona, salamuri crud uscate de porc și vită de cea mai înaltă calitate.

Fabricate după o rețetă tradițională franceză, lactatele La Colline sunt produse premium obținute din lapte de capră, fermenți lactici, cheag și sare de mare cărora li se adaugă, în rețete rafinate, condimente sau trufe atent selecționate.

Astăzi La Colline și Panona au făcut echipă bună și a ieșit ceva delicios.

INGREDIENTE

Blat:

4 oua mari

1 cană făină

1 praf de copt

3 linguri ulei

1/2 rulou  mix cu fenugreek La Colline

1 ardeu roșu

Crema de brânză:

1 rulou mix cu fenugreek La Colline

1 ruloumix La Colline

½ pachet unt

mărar

Pentru ornat:

6 felii salam Rustika cu mucegai nobil Panona

6 felii salam Turist Panona

6 felii salam Paprika Panona

6 felii salam Panona

platou party La Colline

MOD DE PREPARARE

Blat:

Ouale se mixeaza până devin spumă. Se adaugă uleiul, puțin câte puțin, se încorporează făina amestecată cu praful de copt, apoi se adaugă ardeiul taiat cubulețe si brânza feliată.

Se omogenizează toate ingredientele și se toarnă în forma de silicon, în  tava cu hârtie de copt.  Se coace la foc mediu până se rumenește ușor la suprafață și se testează cu o scobitoare.

Crema de brânză:

Rulourile de brânză se mixează bine cu untul moale, până se obține o cremă omogenă. La final adăugam mărar tăiat mărunt.

 Asamblare și  ornare:

Checul îl tăiem în două și îl umplem cu ¾ din crema de brânză. Restul cremei o punem deasupra și decorum după bunul plac și imaginația fiecăruia, cu felii de salam PIK si monede de brânză.

Poftă bună!